OM OSS

Vår

vision


Vårt mål är inte bara att erbjuda produkter som möter dina förväntningar, utan överträffar dem. Vi strävar efter att ligga i framkant av innovation och erbjuda dig kvalitativa och genomtänkta produkter som underlättar vardagen och samtidigt sätter en kreativ prägel på hundägandet.

Våra ledord är nytänkande, kvalitet, funktion och estetik.  Vårt åtagande är personligt – vi testar och utvärderar varje produkt för att säkerställa att den lever upp till den höga standard som vi själva skulle förvänta oss för våra egna hundar.

Hos oss är personlig service inte bara ett löfte, utan kärnan i allt vi gör. När du besöker Hundratians får du ett varmt välkomnade och möts av en personlig, avslappnad och lekfull miljö. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta de produkter som bäst matchar dina och din hunds unika behov.

Bakom

butiken

Jag är Anja och min berättelse börjar här 2019, då påbörjade jag min arbetsträning i butiken under vägledning av min mentor och butikens tidigare ägare Katrine. Planen var att jag skulle påbörja en anställning men ödet tog en annan väg. Efter att hon hastigt gick bort i oktober 2022 stod jag plötsligt inför ansvaret att ensam leda butiken framåt.

Med en stark vilja att fortsätta bygga vidare på det som lämnats bakom driver jag nu butiken med ny energi och engagemang samtidigt som jag förblir trogen till de värderingar som butiken står för.

Följ oss på Instagram och häng med på min resa!

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?


För snabbast svar rekommenderar vi att du ringer.  Har du svårt att komma fram beror det på att vi har kunder i butiken,  skicka ett sms om du vill att vi ringer upp. Vi återkopplar så snart vi kan.

Öppettider

Måndag - Torsdag
12:00 - 19:00
Fredag
12:00 - 17:00
Lördag
11:00 - 15:00
Söndag
Stängt

Adress

Kontakt